Хочеш замовити авокадо хасс? Залиш свої дані, а ми передзвонимо вже сьогодні!


Хочеш замовити авокадо хасс? Залиш свої дані, а ми передзвонимо вже сьогодні!


МАЙСТРИ У ДОЗРІВАННІ

АВОКАДО

Якість 24/7/365

Наші стратегічно розташовані холодильні склади гарантують наявність свіжого авокадо протягом усього року для клієнтів з усієї України і східної Європи.
У 2023 році ми відвантажили більше 1 000 000 одиниць авокадо для наших клієнтів!

Занадто тверде? Занадто м’яке? Ідеальне – Kiss My Hass ®

Наші авокадо завжди ідеально дозрівші, що робить їх найкращим вибором для клієнтів та гастрономії. Завдяки новітнім технологіям і дослідженням, наші спеціалісти точно знають, як забезпечити найвищу якість плодів, що встановлюють нові стандарти в Східній Європі.

Програми дозрівання,
пристосовані до ваших потреб

Ми пропонуємо індивідуальний підхід, щоб доставляти ідеально дозрівше авокадо. Наші замовлення пристосовані до потреб вашого бізнесу – роздрібного, гастрономічного чи гуртового. Ми допоможемо розробити програму дозрівання, яка задовольнить ваших клієнтів та збільшить продажі. Ваш успіх – це наш успіх.

3 ступені зрілості авокадо 

Колір не завжди є показником зрілості авокадо. Найбільш надійно оцінити зрілість можна акуратно натискаючи авокадо. Якщо рівномірно піддається тиску вашої долоні то авокадо готове до споживання.

Ступінь 1, недозрівше

Авокадо після короткого дозрівання дуже тверде і нееластичне.
Приблизно 5+ днів до досягнення стиглості при зберіганні за кімнатної температури.
Твердість: +10 кг/см².
Рекомендована температура зберігання: +10°С 

Ступінь 2, напівдозрівше

Авокадо тверде, але трішки піддається натиску.
Приблизно 2+ дні до досягнення повної стиглості при зберіганні за кімнатної температури.
Твердість: від +3 кг/см² до +10 кг/см².
Рекомендована температура зберігання: +5°C.

Ступінь 3, Дозрівше

Авокадо готове до споживання і легко піддається легкому натиску. Найкраще підходить для пюре і гуакамоле.
Споживайте негайно!
Твердість: від +0,3 кг/см² до +3 кг/см².
Рекомендована температура зберігання: +2°C до +5°C.

Коли розмір має значення

Розмір авокадо залежить від кількості фруктів у стандартній 4-кілограмовій коробці.
Наприклад, розмір 18 означає, що в одній коробці знаходиться 18 фруктів. Чим вище число, тим менші плоди.
Кожна 4-кілограмова коробка дає приблизно однаковий обсяг м’якоті. Тож ви можете зробити стільки ж гуакамоле з коробки 20-го калібру, як і з коробки 16-го!

Przechowywanie awokado

Optymalne temperatury przechowywania awokado zależą od sezonu i kraju pochodzenia. Zazwyczaj temperatura od +3.5°C do +5.5°C jest odpowiednia przez cały rok.
Etap 1:
Można przechowywać w wyższych temperaturach (+8°C).
Etap 3:
Wymaga niższych temperatur (+3.5°C), aby spowolnić proces dojrzewania i zapobiec zepsuciu.
Podsumowanie: Im bardziej dojrzałe awokado, tym niższa powinna być temperatura przechowywania.

Зелена гармонія смаку

Цей фрукт (так, саме фрукт!) завоював світ не лише завдяки кремовій текстурі та ніжному смаку. Він став справжнім хітом серед прихильників здорового харчування. Безліч рецептів, вживання на будь-який прийом їжі, запас вітамінів – справжній еліксир здоров’я. Суші? Без авокадо вже також важко уявити. Прикув свою увагу до нього і бізнес. Основа для цього  – авокадо від перевірених фермерів. Адже тільки свіже, потрібного рівня дозрілості продукт зможе задовільнити кінцевого споживача, а значить дасть можливості бізнесу отримати прибуток.

Авокадо — це локальний продукт для багатьох країн. Збір врожаю відбувається в різні періоди в різних регіонах, що дозволяє нам постачати свіже авокадо протягом усього року.
Наприклад, постачання авокадо з Іспанії триває з листопада по березень. Це період, коли авокадо там найсвіжіше й найсмачніше, і ми активно імпортуємо його з цієї країни.
З іншого боку, постачання авокадо з Мексики триває майже цілий рік, але пік сезону припадає на період з червня по серпень.
Це дає нам можливість мати постійний доступ до великих обсягів високоякісного авокадо.

Різні сезони в різних країнах дозволяють нам оптимізувати логістику та постачати нашим клієнтам свіже авокадо цілий рік.
Склади для зберігання авокадо, які знаходяться у Східній Європі, дозволяють нам швидко реагувати на твоє замовлення та доставляти партії одразу після його оформлення.
Завдяки нашим міжнародним контактам і ретельному плануванню ми можемо гарантувати стабільні поставки відповідно до твоїх потреб.

Якщо вам потрібно авокадо вже на завтра — для приготування страв або точного планування їх дозрівання — ми пропонуємо унікальну систему, яка дозволяє постачати плоди з різним ступенем стиглості.
Ця система дає змогу повністю задовольнити всі ваші потреби, контролюючи процес дозрівання авокадо.
Ми можемо доставити вам авокадо з відповідним ступенем готовності — від «незріле — ступінь 1» до «повністю стигле — ступінь 3».
Ми прагнемо до того, щоб наші клієнти ніколи не стикалися з нестачею авокадо й могли з повним спокоєм і впевненістю планувати своє меню.

Приєднуйтесь до нас вже
сьогодні!

Не втрачайте час! Приєднуйтесь до співпраці з нами, щоб завжди мати ідеальне авокадо Kiss My Hass ®!